Frokost

Knækbrød

/

LCHF knækbrød.

En af mine største afsavn har helt sikkert været brød. Jeg ELSKER brød i alle afskygninger og de få gange jeg har “syndet”, har der altid været hvidt brød involveret. Nu behøver jeg ikke mere. Jeg har nemlig fået denne fantastiske opskrift af min nabo. Knækbrødet smager helt fantastisk og kan laves i alverdens kombinationer, Dette er grundopskriften – resten er helt op til fantasien. Prøv for eksempel at blande feta, hvidløg eller hakkede oliven i. Prøv at dyppe dem i hjemmelavet humus eller hvidløgsmayo.

Ingredienser

  • 1,5 dl hørfrø
  • 1,5 dl solkerner
  • 1,5 dl sesamfrø (afskallede)
  • 1 spsk fiber husk
  • 1/2 dl olivenolie
  • 2,5 dl kogt vand
  • flagesalt

Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser. I en anden skål blander du kogt vand og olivenolie. Derefter blandes det hele sammen og hældes i et ud på en bageplade. Husk bagepapir. Dejen skal fordeles ud i et tyndt lag på hele bagepladen. Bages ved 150 grader i 45 minutter. Sluk ovnen og lad knækbrødet stå i ovnen yderligere 1 time.

Bon appetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>