Aftensmad

Peber kylling

/

Fantastisk peber kylling i ovn

Denne lækre opskrift på peber kylling har fulgt mig de seneste år. Den er nem at lave og smager sindsygt godt. Et andet plus er, at den kan gøres klar dagen inden, så den bare skal direkte i ovnen dagen efter. Den grønne peber spicer retten op og jeg plejer at servere den med en dejlig blomkålsmos.

Ingredienser

  • 1 kg kyllingefileter
  • 50 g smør
  • 5 dl piskefløde
  • 1 msk grøn peber i lage (grønt peberkorn kan også bruges)
  • 1 msk dijonsennep
  • 2 msk soya
  • peber

Fremgangsmåde

Smelt smørret. Grøn peber masses og sammen med de øvrige ingredienser blandes de med smørret. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad og hæld saucen ud over. 45 minutter i ovnen  ved200 grader. Hold lige øje med at, saucen ikke bliver alt for mørk. Er det tilfældet, dækker du den til med lidt sølvpapir. Du kan også bruge frosne kyllingefileter. Lav saucen. Kan den køle af og hæld den udover de frosne kyllingefileter. Kom dem i et ovnfast fad og stil dem i køleskabet natten over. Dejligt nemt.

Bon appetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>