Tags: motoboy motorcykel jakke kvinde, sagen tech21, sagen uag, komine jakke salg, rustning krop, paint ball tank, motorcykel tilbehør mesa, jakke motorcycl, rustning krop militære, rc-stor motorcykel.

kr236.45 kr307.09
  • På lager
  • m32


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Lining Materiale: EVA
  • Shell Materiale: ABS legering
  • Model-Nummer: motorcykel rustning

Funktioner:

1. Slidstyrke: PVC-shell har en stærk slidstyrke, og den indvendige foring er syntetiseret med high-density EVA skum gummi, som er anti-kollision, anti-slip og anti-vibration.

2. Beskytte Din Krop: rustning vest har den blødt polstrede stof indeni til at reducere skader forårsaget af utilsigtet virkning, og det ydre af det bruger en robust og holdbar shell til at give en stærk beskyttelse af dit bryst og ryg ryg.

3. Justerbar Størrelse: bredde og længde af rustning vest er fuldt justerbare, som gør det vest velegnet til mænd og kvinder, og det er egnet for de fleste mennesker.

4. Åndbart Materiale: vesten er lavet af eco-friendly stof, der er åndbar og komfortable, og vesten er egnet til forår, sommer, efterår og vinter.

5. Bred anvendelse: vesten kan bruges til motorcykler, cykler, skateboards, cykler, udendørs sport eller andre aktiviteter, der kræver ekstra beskyttelse.

Specifikationer:

Materiale: PVC-shell + EVA pude skum

Farve: sort, rød, hvid, blå, grøn

Fordel: 100% brand new høj kvalitet, professionel beskyttende rustning vest

Velegnet til sport, udendørs sport som cykling, motorcykler, cross-country motorcykler, skateboarding, skiløb og andre sportsgrene kræver rustning beskyttelse af bryst og ryg ryg.

Minimum talje: omkring 30 cm (justere til den korteste stræk ikke det)

Maksimal taljemål: ca 59 tommer (90% strækkes)

Packing Liste:

Motorcykel Rustning Vest*1Skriv en anmeldelse

Relaterede varer