Tags: bluedio h2, salin, saltholdighed meter az, digital salinometer, perfum tester, refraktometer salt, produkt-tester, salt vand, universal elektronisk pen, , jordbundens saltindhold.

kr26.37 kr35.65
  • På lager
  • m543


  • DIY-Forsyninger: Vvs
  • Model-Nummer: Fødevarer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: ROHS
  • Mærke: alloet

Elektronisk Mad Saltholdighed Tester Pen LED-Indikator Mad Salt Analyzer Detektor Suppe Salinometer Koncentration Meter til Hjem, Køkken Restaurant

Funktion:

1. Probe: test salt koncentration.

2. 7 røde Lysdioder henholdsvis angiver, salt koncentration: 0.3%~0.6% (moderat); 0.8%~1.0% (koncentreret); 1.3%~2.0% (for tæt), de tilsvarende parametre er kun til reference, på grund af forskellige personlige smag, kan Du prøve at bestemme selv.

4. 1 grøn Led for power indikation.

ON-knap: Tryk på, og hold den nede, og så kan testen udføres, efter at der er tændt for strømmen.Stop testen når du slipper den.

Specifikation:

Power input: 4x1.5=6V LR44x4 (batterier ikke inkluderet)

Arbejds-strøm: Max 20mA (LED alle på)

Materiale: ABS

Størrelse: 212x24.8x15.4mm/8.35x0.98x0.61"

Automatisk temperatur kompensation funktion, måling af temperatur 70-90 grader Celsius (særlig opmærksomhed)

Måleområde: 0.3-2.0% (saltholdighed)

Beregningsformel: salt indhold = total masse x koncentration (eksempel: Hvis den samlede masse af 1 kop løsning er 150g, den koncentration, der er 0,5% 150gx0.5%= 0,75 g)

Instruktion til brug:

1. Kontroller, om salt tester sonden er ren.Hvis det ikke er tilfældet, skal du rengøre det med et neutralt rengøringsmiddel.

2. Sætte de målte objekt i en container, og det skal have en vis højde.

3. Tryk PÅ skifte af det salt, tester og se Power indikatoren grøn.Hvis det ikke lyser, betyder det, at batterispændingen er for lav, og en ny batteriet skal udskiftes.

4. Sætte sonden af salt tester i løsningen, mindst 2 cm og teste det i en afstand på mindst 1 cm fra beholderens væg.Efter visningen er stabil, kan du læse den seneste aflæsning af rødt lys, der er blevet tændt, som er den fundne værdi.

5 Efter den test, ren sonden er en del af salt tester med et neutralt rengøringsmiddel

Bemærk:

1. Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og værktøjer.

2. Det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen på grund af forskellige fotografering, lys, vinkel og skærm.

1 X Mad Saltholdighed Tester

[relateproductdetail/]Skriv en anmeldelse

Relaterede varer