Tags: max makeup organizer, cello-stativ, børstevalse dække, cosmet, kiple kosmetisk pose, croc makeup børste sag, makeup pensler holder max dekorative, arcyrlic makeup opbevaring, døren makeup bag, børste tilfælde makeup.

kr12.33 kr31.62
  • På lager
  • m855


  • Mængde: /
  • Model-Nummer: Makeup Børste Opbevaring Sag
  • Mærke: MOJOYCE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: /
  • Materiale: PU
  • Element Type: Makeup Værktøj

U. S. køber opmærksomhed:

De områder, hvor den AMERIKANSKE lager leverer ikke varer er: Hawaii, Alaska, Puerto Rico, Guam og andre AMERIKANSKE oversøiske territorier.Og det militær-adresse.

Spansk købere opmærksomhed:

hvis din adresse indeholder følgende postnummer du ikke vælger den spanske lager.

Postnummer starter med 51/52/07/35/38/28.

Oversøiske lageret ikke kan leveres.

Funktioner:

High-end sy-processen.

To-cut elegante børste max.

Nem opbevaring og transport af kosmetiske værktøjer.

Simpel dobbelt snap.

Specifikation:

Materiale: PU Læder

Størrelse:

S: 180*70*70mm / 7.1*2.8*2.8 i

M: 200*78*78mm / 7.9*3.1*3.1 i

L: 230*80*80 mm / 9.1*3.15*3.15 i

Farve: beige/sort/pink

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Makeup Børste Opbevaring Sag

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Afsendes inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negative Feeback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du contactus den virkelige fotos af emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Jeg f du modtage ordre, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.Skriv en anmeldelse

Relaterede varer